Публічний запис

Що таке RandomPicker.com: RandomPicker - це незалежна система, яка допомагає організаторам проводити жеребкування на випадковій основі. Вона використовується для вибору переможців роздач, лотерей, розіграшів чи інших змагань. Вона також включає модуль для спортивних жеребкувань.
 

Проект: StInn adventskalender 2020 luke 5

Запитуваний проект закінчився, запис недоступний.
Безкоштовне видання - лише для некомерційних цілей
Організатор: Studentorganisasjonen i Innlandet (Inland Norway Students´ Union; PB 400; Elverum; Norge
Дата жеребкування: 07.12.2020 15:11:47 (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Умови використання :

Spørsmålene legges ut hver dag 12:00, og du deltar i konkurransen ved å kommentere på innlegget på den offisielle Facebook-siden vår frem til neste luke åpnes 12:00 neste dag. Du kan kun avgi ett svar per luke. Dersom du avgir flere svar, så anser vi kun det siste svaret som det avgitte svaret.

Vinneren blir trukket etter at konkurransen er stengt. Vi forsøker å gjøre dette samme dag, men vi kan ikke love at dette alltid skjer. Trekningen blir utført igjennom   RandomPicker.com, og en kvittering på trekningen legges ved hver annonsering av vinnere. Oversikt over vinnerne kan du se nederst i denne artikkelen, og i posten med det originale spørsmålet. Vinneren bes sende en melding til StInn på Facebook med hvilket studiested de studerer ved, og hvordan de kan bli kontaktet. Dersom de ikke gir lyd ifra seg i løpet av 72 timer, så trekkes en ny vinner. Premiene blir delt ut i januar, med hjelp fra de lokale studentrådsstyrene.

De som står for utformingen av spørsmålene og uttrekning av vinnerne kan ikke delta i trekningen. En må være registrert student ved HINN for høsten 2020 for å vinne. 

Приз(и):
ПорядокКількістьПриз
1 prize 1xGavekort i Kantina

Загальна кількість учасників: 30
Шанс на перемогу: Усі учасники мали однаковий шанс на парамогу

Список переможців

RandomPicker обрав цих людей: